Gardiner&Theobald devine Sentient, cea mai mare companie independentă de consultanță în construcții din Europa Centrală și de Est

octombrie 7, 2013 la 4:15 pm | Publicat în Fără categorie | Lasă un comentariu

????? Vă anunţăm cu plăcere că echipa de management a companiilor de operare ale Gardiner & Theobald CEE., un furnizor important de servicii de consultanță în construcții în Europa Centrală și de Est, a finalizat preluarea companiilor de la compania-mamă, Gardiner & Theobald LLP.

Noua companie, Sentient, va fi deținută exclusiv de către echipa de management pentru a asigura continuitatea și bunul mers al afacerilor, ca de obicei. Compania va continua să aibă legături strânse cu G&T cu intenția de a coopera cu diverse ocazii pe măsură ce acestea apar.

Funcţionăm în ECE de aproape 20 de ani și am înfiinţat birouri în Praga, Budapesta, Varșovia, București, Bratislava și Zagreb. Vă anunţăm cu plăcere că am pus deja baze noi şi în Muntenegru și Africa de Est pentru a lucra cu clienți noi și existenţi pe unele oportunităţi relevante.

Suntem foarte încântaţi de schimbarea care ne va permite să continuăm să oferim asistenţă profesională clientului înainte de achiziție în piețele și sectoarele noi şi existente. Acum suntem poziţionaţi într-un mod ideal, având în vedere experiența și cunoștințele noastre vaste, pentru a dezvolta această structură, într-un moment când flexibilitatea crescută și deciziile rapide luate la fața locului sunt necesare pentru a aduce beneficii clienţilor noştri în contextul creşterii încrederii în regiune.

Vă mulțumim foarte mult pentru sprijinul acordat în trecut și așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu dumneavoastră în viitor.

Dacă doriți să aflați mai multe vă rugăm să îl contactaţi pe Gavin Moore la g.moore@sentient.re sau la +40 21 222 2012. www.sentient.re

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat: