Advocacy și Consiliul pentru Clădiri Verzi: Cum să îți construiești o voce în fața formelor de guvernare

ianuarie 14, 2014 la 1:27 pm | Publicat în Fără categorie | Lasă un comentariu

27 Ianuarie 2014// 15:00 –17:00 // Locație: Sediu RoGBC

James Drinkwater, Senior Policy Advisor, World Green Building Council (Europe Regional Network)

Image

James oferă consiliere pe legislația și politicile dedicate construcțiilor verzi pentru o rețea de peste 30 de Consilii pentru Clădiri Verzi din Europa, coordonând activitățile de advocacy, precum și Grupul de lucru global pe Legislație al WorldGBC. Și-a terminat studiile de masterat la Universitatea Cambridge, având experinență în legea corporațiilor și financiară. Fost asociat al firmei de avocatură globale Linklaters LLP, axată pe probleme de mediu și schimbare a climei, James s-a specializat în consultanța corporațiilor globale pe probleme de legislație și politici sustenabile în domeniul imobiliar, la nivel european și pn UK, proiecte de energie regenerabilă și reglementarea substanțelor chimice. De asemenea, a lucrat la Royal Institute of British Architects, axându-se pe politici pentru construcții sustenabile și reforma achizițiilor publice la nivelul Uniunii Europene.

Membrii actuali ai Grupului de Lucru pe Legislație ai RoGBC sunt invitați la un workshop interactiv de 2 ore cu James Drinkwater, Senior Policy Adviser al World GBC, unde se vor discuta urmatoarele:

  •  De ce un Consiliu pentru Clădiri Verzi are nevoie de o puternică latură legislativă/ de advocacy, care să fie condusă de mebrii ;
  •  Cum poți clădi o voce pentru Consiliul tău pentru Clădiri Verzi în fața formelor de guvernare și să aduci o schimbare la nivelul legislației verzi pe baza a 9 principii de advocacy; și
  •  Cum fac asta Consiliile pentru Clădiri Verzi din jurul lumii, cu exemple din SUA, Australia și UK.

Workshopul va reprezenta o primă etapă în stabilirea noii strategii legislative/ de advocacy a RoGBC-ului, care va fi condusă de Directorul de Legislație și Dezvoltare al RoGBC, Monica Ardeleanu, cu susținerea World GBC.

Pentru a vă rezerva un loc la workhop trebuie să confirmați prezența la Monica.Ardeleanu@RoGBC.org până la data de 23 ianuarie. Workshopul se va ține în engleză.

CONTACT Monica.Ardeleanu@RoGBC.org

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat: