RoGBC Petrecerea de sărbători

decembrie 18, 2013 la 1:01 pm | Publicat în Fără categorie | Lasă un comentariu

2 (2)Joi, 12 Decembrie, RoGBC, alături de o parte din cei mai apropiați colaboratori, a organizat petrecerea de final de an. Într-o atmosferă prietenoasă, cu vin fiert și covrigi, decorațiuni și brad home-made, ne-am bucurat să trecem în revistă realizările din ultimul an și să discutăm proiecte viitoare.

Petrecerea de sărbători a fost prilejul unei tombole pentru invitați, cu premii ale unui tânăr antreprenor în domeniul obiectelor de mobilier sustenabile. Cele 10 premii oferite, printre care perne de voiaj, tabureți, saci cu bile de polistiren, saltele extensibile, au fost primite cu entuziasm de către invitați. Scopul de a îl sprijini pe invitatul nostru a fost atins, iar fondurile adunate la tombolă au plecat către PINKlime. Pentru mai multe modele, puteți să aruncați o privire pe site-ul http://pinklime.co/1 (2)

După tombolă, domnul Borncamp, Președintele RoGBC, a discutat initiațivele asociatiei pentru anul care vine, invitându-l pe domnul Beu, președinte al filialei Transilvania să spună câteva cuvinte despre realizările RoGBC Transilvania. În acest context, s-a discutat despre reducerea de taxe pentru clădirile verzi din Cluj, o inițiativă care va fi preluată în viitorul apropiat în Timișoara și pentru care Consiliul Român pentru Clădiri Verzi pledeaza în Bucuresti.

Una peste alta, a fost un an plin de proiecte reușite, de inițiative pentru viitor și parteneriate fructuoase.

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat: