Romania Green Building Council la TNI

octombrie 14, 2013 la 1:59 pm | Publicat în Fără categorie | Lasă un comentariu
Etichete: , , ,

In data 4-6 Octombrie 2013 RoGBC a participat la Târgul Național Imobiliar, cu intenția de a educa publicul asupra a ceea ce înseamnă o clădire verde, venind cu exemple de proiecte, de design de mobilier și de clădiri verzi deja construite.

 ImageAstfel, în cadrul standului RoGBC de la TNI , am prezentat Green Mortgage – credite mai avantajoase pentru achiziționarea de case verzi, proiectele demonstrative EcoBiblioteca și școala de la Câlnic. Ca exemple de design sustenabil, i-am invitat pe cei de la Laboratorul de Arhitectură, ZEST Collective și Tubajera pentru a da dovada unui mobilier prietenos cu mediul și atractiv. Pentru informarea vizitatorilor, le-am pus la dispoziție lista celor mai verzi clădiri din România, inclusiv clădiri rezidențiale, precum și un ghid de construcție a unei case verzi, menit a crește nivelul de conștientizare al viitorilor proprietari pentru ceea ce reprezintă o casă verde și cerințele ei de bază.

 Mulțumită succesului standului de anul acesta, Romania Green Building Council, în parteneriat cu Târgul Național Imobiliar, va dezvolta un Green Corner în cadrul edițiilor viitoare. Mai multe despre acestea în curând!

Image

 

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat: