Aniversarea RoGBC

septembrie 25, 2013 la 4:30 pm | Publicat în Fără categorie | Lasă un comentariu
Etichete: , , ,

Image

Luni, 23 Septembrie, RoGBC a aniversat cinci ani de activitate alături de membrii și partenerii săi la etajul 34 al SkyTower, una dintre cele mai eficiente clădiri din punct de vedere energetic din România, celebrând proiectele, evenimentele și programele sustenabile dezvoltate de-a lungul acestor ani, prezentând următorii pași și direcții pe care dorește să le exploreze mai departe. Profitând de ocazie, președintele Romania Green Building Council, Dl. Steven Borncamp, a discutat despre evoluția RoGBC, proiectele și initiativele care au fost implementate de-a lungul celor cinci ani.

Image

 

O atracție a evenimentului a fost locația, oferită de SkyTower, invitații având ocazia să admire orizontul bucureștean la ceas de seară, bucurându-se de o panoramă de 360 de grade. Un plus de farmec a fost oferit de momentul artistic al serii, prin interpretarea unui repertoriu clasic românesc la nai și vioară de către artiștii Flavius Tinică și Adrian Sârbu.

Evenimentul a fost posibil cu sprijinul sponsorilor Jetrun și Vitalis, Valvis Holding, prin brandurile Aqua Carpatica și Domeniile Sâmburești și restaurantul Grano. 

Image

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat: