Cladirile Verzi au un sustinator de seama in Emisfera Sudica!

noiembrie 5, 2012 la 4:13 pm | Publicat în General | Lasă un comentariu
Etichete: , , , ,

Suntem bucuroşi că domeniul clădirilor verzi are un susţinător de seamă şi în emisfera sudică: Romilly Madew, directorul executiv al Consiliului pentru Clădiri Verzi din Australia (GBCA) a fost numită printre primele 100 dintre cele mai influente femei din Australia.

Romilly Madew a fost nominalizată în cadrul categoriei „global” al Premiilor acordat celor mai influente 100 de femei din Australia, ca recunoaştere a eforturilor şi muncii sale depuse pentru dezvoltarea, înţelegerea şi adoptarea de practici privind clădirile sustenabile, a sistemelor de certificare a clădirilor verzi şi a transformării mediului construcţiilor în întreaga lume.

De asemenea, Romilly Madew face parte din noul înfiinţat Consiliu Naţional de Sustenabilitate pentru Australia, la iniţiativa ministrului mediului Tony Burke. Consiliul va da avize consultative independente cu privire la chestiuni ce ţin de sustenabilitate şi va furniza rapoarte o dată la doi ani în care va verifica o serie de indicatori de sustenabilitate, cum ar fi: consumul de apă, volumul reciclării, protecţia ecosistemului.

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat: