Corporate Office Solutions si Steelcase au prezentat modalitati de Creare si Management al Birourilor mai Verzi

iulie 21, 2011 la 3:21 pm | Publicat în Certificari, Creare de Spatii de Lucru mai Verzi, Evenimente, Greening our Workspace | Lasă un comentariu
Etichete: , , , ,

 Asa cum sunt lucruri pe care le putem face in viata noastra personala pentru a reduce emisiile de carbon catre minimum, sunt lucruri pe care le putem face si in cadrul timpului petrecut la birou.

Pe data de 5 iulie, RoGBC a organizat un alt curs de training din cadrul platformei de certificare si training “Romania Green Building Professional” . Reprezentatii Corporate Office Solutions si Steelcase au vorbit despre cum putem proiecta, construi si opera spatii de lucru mai verzi.

Cursul a prezentat informatii despre multiple solutii sustenabile destinate cladirilor de birouri. Totodata discutia a inclus  atat modalitati de dezvoltare a unui program de birou verde, cat si modalitati de obtinere a unei certificari internationale.

Evenimentul a fost util persoanelor cu functii de conducere, arhitectilor, designerilor de produse, specialistilor in tehnologie, inginerilor, mediului academic, si altor persoane interesate de a beneficia de avantajele designului eficient din punct de vedere energetic si prietenos cu mediul.

In cadrul cursului, colega nostra Monica Zarnescu a prezentat politica noastra interna despre cum putem crea un spatiu de lucru mai verde si mai sanatos. Aceasta include:

  • programul de reciclata hartia – RECICLETA;
  • programul de transport public pentru intreaga echipa RoGBC;
  • evenimente si intalniri eco: RoGBC cere tuturor furnizorilor sa devina verzi;
  • calitatea aerului interior ce include: ventilatia naturala, ferestre operabile, sistem de colectare a prafului la intrarea in cladire, gradina verde interioara, mobila de birou sustenabila, mocheta reciclabila si din materiale reciclate, sistem de iluminat eficient din punct de vedere energetic, echipamente electronice etichetate „energy star”, colectarea selectica a deseurilor: hartie, plastic, deseuri menajere, pixuri reciclate si reciclabile, marekere, solutii de curatat pentru birou ecologice.

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat: