Cursul „Crearea si Managementul Birourilor mai Verzi”

iulie 6, 2011 la 10:29 am | Publicat în Creare de Spatii de Lucru mai Verzi, Evenimente, Greening our Workspace, Training | Lasă un comentariu
Etichete: , , , , , ,

Pe 5 iulie RoGBC a organizat cursul „Crearea si Managementul Birourilor mai Verzi”, din cadrul platformei de certificare si training „Romania Green Building Professional”.

Cursul a inclus informatii esentiale despre diferite solutii pentru birouri sustenabile. Doamna Elena Tanase, Market Manager Steelcase Romania & Bulgaria, si doamna Mihaela Udriste, Senior Project Director Corporate Office Solutions, au discutat despre principii de eficienta energetica si design responsabil fata de mediu in procesul de proiectare si amenajare a unui birou.

Domnul Finbar Murphy, MEP Leader Arup, a sustinut o prezentare foarte interesanta despre idei, studii de caz si initiative care pot ajuta la crearea si managementul unui mediu de lucru sustenabil. Mai jos puteti observa sistemul unei pompe de caldura care ajuta la imbunatatirea performantei energetice a unei cladiri de birouri.

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat: