RoGBC a organizat un nou curs despre sistemul de certificare al cladirilor verzi – LEED

iunie 29, 2011 la 11:33 am | Publicat în Evenimente | Lasă un comentariu
Etichete: , , , , ,

Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi in parteneriat cu Triple Green Building Group a organizat pe 28 iunie cel de-al treilea curs de anul acesta despre sistemul international de certificare LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) al cladirilor verzi, creat de catre U.S. Green Building Council.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul membrului nostru fondator Epstein Global, care a fost foarte amabil in a ne gazdui in sala lor de conferinte. Epstein este una dintre cele mai mari si cu experienta firme de arhitectura, design interior, inginerie si constructie din lume.

Doamna Vessela Valtcheva McGee, LEED AP, a tinut cursul despre LEED ‘BD+C 251: Understanding the Building Design + Construction LEED Rating Systems’. Obiectivele cursului au fost identificarea cerintelor minime pentru programul LEED BD+C, recunoasterea aspectelor unice si diferentelor dintre fiecare sistem de certificare LEED BD+C  si planificarea considerentelor cheie si a cerintelor pentru procesul de certificare LEED. Acest curs le-a oferit participantilor cunostintele necesare pentru a putea parcurge examenul LEED Green Associate.

Participantii au facut parte din diverse domenii de activitate si companii: RoGBC, Epstein Global, Bluehouse Capital, Buildgreen Romania, arhitecti si evaluatori independenti.

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat: