Workshop pe tema „Iluminat si Peisagistica”, organizat in Cluj-Napoca

iunie 24, 2011 la 10:00 am | Publicat în Evenimente | Lasă un comentariu
Etichete: , , ,

RoGBC Transilvania si Laboratorul de Cercetare pentru Ingineria Iluminatului (U.T.C.N.) a avut placerea de a anunta workshopul „LIGHT & LANDSCAPE”.

Deschis tuturor studentilor arhitecti si peisagisti, summer course-ul a urmarit explicarea elementelor definitorii ale unui peisaj iluminat tinand cont de integrarea armonioasa intr-un context dat. Cursul a fost unul bilingv (romana-engleza), si a fost sustinut de trainerii MFA.hort. Katja Perrey (landscape) si conf.dr.ing. Dorin Beu (lightning).

Atelierul de lucru a introdus concepte de design peisager, a studiat efectele peisajului iluminat si a prezentat dispozitive si tehnici sustenabile in iluminat. In cadrul workshop-ului au fost urmarite dezvoltarea de exemple si aplicatii practice. Totodata au fost discutate, de asemenea, modul in care se realizeaza o colaborare de succes intre designeri de iluminat, designeri peisagisti si arhitecti.

Programul fiecarei zile a cuprins doua module: primul a inclus prelegeri, iar al doilea aplicatii pe teren (utilizand conceptul de „guerilla lightning” pe un studiu de caz). In functie de cele doua module si locul de desfasurare se impune a fi diferit. In consecinta, pentru prima parte, activitatile au avut loc in cladirea CFDP,  urmand ca a doua parte sa se organizeze in mediul urban (Cetatuia).     

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat: