Cladirile Verzi raman in avantaj

martie 24, 2010 la 3:31 pm | Publicat în 1, Demersuri Legislative, Evenimente, Proiecte de Cladiri Verzi | Lasă un comentariu
Etichete: , , , , ,

In cadrul standului Bauder la EcoBuild

Paul King, impreuna cu echipa sa de la UKGBC, au lucrat extraordinar de bine cu guvernul lor pentru a se asigura ca politica referitoare la constructiile sustenabile este vizionara si sustenabila din punct de vedere economic si al mediului inconjurator.

Paul va fi unul dintre vorbitorii din cadrul evenimentului  nostru “Build Green CEE” din Aprilie ce va avea loc in Budapesta si va prezenta grupul de Demersuri Legislative din cadrul Consiliului Global pentru Cladiri Verzi, exemple de politici nationale de succes in ceea ce priveste cladirile verzi, si ce se intrevede pentru mediul de afaceri si cel al constructiilor pe masura ce prevederile internationale Post-Copenhaga in materie de schimbari climatice vor incepe sa fie implementate.

Eu si Anca am luat parte la intalnirile de strategie ale Consiliului Global pentru Cladiri Verzi si am avut ocazia sa interactionam cu leaderi din cadrul altor Consilii din lume cu care am putut discuta despre care ar fi cea mai buna abordare pentru Romania si intreaga regiune.

Cristina ni s-a alaturat pentru a vizita expozitia EcoBuild care a avut loc in aceeasi saptamana.   Este fascinanta cresterea fata de editia de acum cativa ani cand am luat parte prima data la eveniment. Cred ca Paul a caracterizat cel mai bine evenimentul prin comentariile sale. Suntem increzatori ca acesta este un semn ca interesul fata de cladiri verzi va creste in continuare in Romania si in regiune.

– Steve

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat: