GreeBiz Forum 2.0

octombrie 1, 2009 la 9:29 am | Publicat în Evenimente | Lasă un comentariu
Etichete: ,

logo GBF fara dataFeedback-ul excelent al participantilor si partenerilor primei editii i-au convins pe organizatorii GreenBiz Forum ca este necesara o urmare cat mai rapida a evenimentului.

Astfel ca, pe 13 octombrie 2009 la Hotel Intercontinental Bucuresti, pasionatii ecologiei (si nu numai) se vor putea bucura de:

  • Prezenta lui Martin Neureiter, Task Group Leader al ISO (International Standards Organisation) pentru standardele ISO 26 000 pe CSR ce vor fi elaborate in 2010
  • Lansarea in exclusivitate la GreenBiz Forum a proiectului Ogilvy Earth pentru Romania
  • GreenFair, expozitie cu standuri a celor mai importante proiecte green/CSR din Romania
  • Intalniri one-to-one cu ONG-urile de mediu
  • Mese rotunde si dezbateri interactive pe teme cum sunt finantarea ideilor green, corporate citizenship, proiecte corporatise si cultura green
  • Speakeri internationali

La eveniment vor participa reprezentanti din top si middle management din marile companii, specialisti in PR, corporate communication officers, brand manageri interesati de strategii de green marketing, ONG-uri, reprezentanti media de specialitate, antreprenori de eco business care cauta parteneri de afaceri si furnizori de solutii precum si reprezentanti ai oficialitatilor care vor prezenta normele si legislatia in domeniu.

Membrii RoGBC beneficiaza de un discount de 25EUR din taxa de participare la eveniment. Pentru mai multe detalii contactati-ne pe adresa: alina.kartman@rogbc.org

GreenBiz Forum face parte din proiectul GreenBiz, o platforma de media dedicata antreprenorilor, managerilor si oamenilor de marketing care relationeaza cu ideea de greenbusiness. GreenBiz include evenimente de business, un blog specializat – Green360.ro si o sectiune editoriala in cadrul revistei Biz.

Prima editie a GreenBiz Forum a avut loc in data de 25 iunie 2009 si a insemnat o zi de conferinte si workshopuri  alaturi de 30 de companii partenere, 21 de speakeri din mediul corporate, ONG si guvernamental si 200 participanti in audienta.

Pentru mai multe detalii despre program consultati www.bizforum.ro

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat: