Workshop demonstrativ cu Naturalpaint

mai 25, 2009 la 9:27 am | Publicat în Evenimente, Noutati din partea Membrilor | Un comentariu

Vineri, 22 mai, RoGBC a fost gazda atelierului demonstrativ sustinut de producatorul de vopsele ecologice Naturalpaint. Participantii au putut asista la o scurta prezentare despre avantajele folosirii vopselelor naturale si au testat ei insisi produsele pe suprafete din materiale diferite.

Reprezentantii Naturalpaint nu s-au sfiit sa raspunda tuturor intrebarilor care au fost ridicate in timpul demonstratiei, astfel ca discutiile au variat de la utilitatea ingredientelor 100% naturale, pana la preturile produselor, dar si posibilitati de colaborare.

Lehel Lucacz, director comercial Naturalpaint, le-a atras atentia celor prezenti la demonstratie ca vopselele ecologice sunt alternativa inteligenta la vopselele sintetice traditionale, in primul rand datorita avantajelor pe care le au in ceea ce priveste sanatatea. in acest context, Lucacz a recomandat utilizarea vopselelor naturale in special pentru camerele copiilor, fiind cunoscut faptul ca acestia sunt foarte sensibili in primele luni de viata. Hans-Christian Petersen, director general Naturalpaint, a adus de asemenea in discutie si sanatatea muncitorilor, care ar ar putea fi astfel protejati de inhalarea zilnica a vaporilor daunatori emanati de vopselele sintetice.

Mai mult, a spus Lucacz, „vopselele naturale sunt prietenoase cu mediul, fiindca materiile prime utilizate pentru obtinerea lor provin din surse regenerabile si sunt preparate conform unor proceduri simple, care nu produc reziduuri toxice.”

Preturile sunt intr-adevar mai ridicate, decat in cazul vopselurilor traditionale”, a mai spus Lehel Lucacz, dar a amintit totodata si faptul ca suprafata de acoperire in cazul vopselelor natuale este mult mai mare decat cea a vopselor traditionale. Petersen a adaugat si ca, „fiind produse exclusiv in fabrica din Germania, vopselele Naturalpaint poarta amprenta calitatii germane.”

Alina Kartman – alina.kartman@rogbc.org

Un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Cum as putea prepara in casa vopsele naturale? Vreau sa le fac copiilor hainute.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat: